Over

PREMIER VAN HET COSMETISCH LABORATORIUM VAN DE DODE ZEE
De filosofie van de Premier Dead Sea cosmetische laboratoria is om de prachtige bronnen van de wijsheid van de natuur samen te brengen met revolutionaire wetenschappelijke ontdekkingen in bekroonde huidverzorging, om voordelen te bieden die voortkomen uit de harmonie en synergie van deze twee ongelooflijke wondergebieden. Premier Dead Sea is toegewijd aan uitmuntendheid, integriteit, vitaliteit en mondiale verantwoordelijkheid.

HET PREMIER-MERK WERD IN 1990 OPGERICHT

Na decennia van huidverzorgingsproductie door een groep dermatologische en cosmetische experts, met jarenlange ervaring en kennis van de unieke componenten van de Dode Zee, waarbij de krachten van Dode Zeezout, Dode Zee-modder en Dode Zee-mineraalwater worden benut.

PREMIER DODE ZEE ONDERZOEKSCENTRUM

Nadat het Premier Research Center de effecten had ontdekt van een verslapte huid van astronauten, veroorzaakt door ruimtereizen, ondernam het een missie om dit probleem op te lossen en ontdekte het feitelijk een geheel nieuw proces om de huidaandoening in het dagelijks leven te behandelen.

PREMIER IS EEN HUIDVERZORGINGSBEDRIJF

waarbij alleen de meest geavanceerde cosmetische technologie wordt gebruikt in combinatie met de beroemde Dode Zee-mineralen. Wij streven ernaar om de conditie van het lichaam en de gezondheid van de huid aanzienlijk te verbeteren, door jarenlang onderzoek en ontwikkeling, dat tot op de dag van vandaag voortduurt.

PREMIER DODE ZEE IS LEIDER IN DE PRODUCTIE VAN PRESTIGE HUIDVERZORGING OP BASIS VAN DODE ZEE MINERALEN

door Dode Zeemineralen te combineren met de nieuwste natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Ons doel bij Premier is om elite, effectieve huidverzorging te creëren met behoud van een schone formule en zorg voor het milieu.

Door onze voortdurende expertise, innovatie en ondernemingszin moedigt Premier zijn gebruikers aan om de wereld van schoonheid en welzijn te verkennen.

PREMIER BIEDT U ONGEËVENAARDE LUXE ZORG

DOOR HET COMBINEREN VAN GEPATENTEERDE EN BEKROONDE LIPOSOOMTECHNOLOGIE

MET NATUURLIJKE KRUIDENINGREDIËNTEN EN MINERALEN VAN DE DODE ZEE

's werelds laagste en meest geconcentreerde natuurlijke minerale mineraalbron, Premier biedt u luxe huidverzorging met producten die zo effectief zijn dat ze precies leveren wat ze beloven en verder gaan dan u zich had voorgesteld!