Zoutgrot uit de Dode Zee

Welkom in onze Dode Zee-zoutgrot

Dompel jezelf onder in een unieke ervaring van ontspanning en welzijn in onze Dode Zee-zoutgrot. Gelegen in het hart van Brussel, biedt onze zoutgrot u een oase van rust waar de natuurlijke voordelen van het Dode Zeezout binnen handbereik zijn.

De voordelen van Dode Zeezout

De Dode Zee staat bekend om zijn uitzonderlijke concentratie aan heilzame mineralen, zoals magnesium, calcium, kalium en broom. Deze elementen spelen een cruciale rol bij het behouden van de gezondheid en het welzijn. Hier zijn enkele van de vele voordelen die u kunt verwachten van uw sessie in onze zoutgrot:

  1. Verbeterde ademhalingsomstandigheden : het inademen van met zout verzadigde lucht kan de symptomen van astma, allergieën, bronchitis en andere ademhalingsaandoeningen helpen verlichten door ontstekingen te verminderen en de ademhaling gemakkelijker te maken.
  2. Huidverzorging : Dode Zeezout staat bekend om zijn helende eigenschappen voor de huid. Het kan helpen bij de behandeling van aandoeningen zoals psoriasis, eczeem en acne, waardoor de hydratatie wordt verbeterd en ontstekingen worden verminderd.
  3. Stressvermindering en ontspanning : De rustige omgeving en de unieke minerale samenstelling van het zout bevorderen diepe ontspanning, verminderen stress en verbeteren de slaap.
  4. Versterking van het immuunsysteem : De mineralen in het Dode Zeezout stimuleren het immuunsysteem en bevorderen een betere bloedcirculatie.

Details van de sessies

Onze zoutgrotsessies zijn ontworpen om uw comfort en ontspanning te maximaliseren. Elke sessie duurt 30 minuten en biedt de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse stress.

  • Individuele sessie : € 79 per persoon
  • Duosessie : €99 voor twee personen

Voortgang van een sessie

  1. Ontvangst en installatie : Bij aankomst wordt u begroet door ons vriendelijke personeel dat u naar de zoutgrot zal begeleiden. U wordt uitgenodigd om comfortabel plaats te nemen op onze ontspannende stoelen.
  2. Ontspanning en ademhaling : de sessie begint met een rustgevende sfeer. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen, diep ademhalen en de voordelen van het Dode Zeezout laten werken.
  3. Einde van de sessie : Na 30 minuten pure ontspanning verlaat u de zoutgrot met een nieuw leven ingeblazen en verfrist gevoel.

Boek vandaag nog uw sessie

Trakteer uzelf op een moment van ontspanning en welzijn in onze Dode Zee-zoutgrot. Boek nu uw individuele of duosessie en ontdek de unieke voordelen van Dode Zeemineralen.

Om te reserveren kunt u contact met ons opnemen op +32(0)2.513.13.02 of per e-mail op mysupremenews@gmail.com. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier.

Adres

Galerie de la Porte Louise, 225

1050 Elsene

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze Dode Zee-zoutgrot en u te helpen een nieuwe dimensie van welzijn en ontspanning te ontdekken.

Een afspraak maken