Internationale onderscheidingen

INTERNATIONALE PRIJZEN

ONZE BEKROONDE GEPATENTEERDE PRODUCTEN ZIJN WERELDWIJD ERKEND VOOR HUN DOELTREFFENDHEID EN INNOVATIE

De crèmes worden snel opgenomen en voorzien de huid van een essentiële bron van energie, zuurstof en voedingsstoffen, terwijl de normale biologische functie van de ademhaling behouden blijft. Deze unieke producten zijn gebaseerd op een gepatenteerd zuiveringsproces dat de ingrediënten extraheert die nodig zijn voor de vernieuwing en reconstructie van huidcellen. Ze bevatten ook een innovatief liposomencomplex, waardoor actieve ingrediënten rechtstreeks naar de huidcellen kunnen worden getransporteerd. Dit assortiment Premier-producten is wetenschappelijk ontwikkeld door dermatologen gespecialiseerd in lucht- en ruimtevaart en scheikundeprofessoren gespecialiseerd in huidbiologie en is het resultaat van een samenwerking met een Europees onderzoeksinstituut.

ONZE FORMULES

Deze producten stimuleren de epidermale cellen om de natuurlijke vernieuwing van de huid te bevorderen en de conditie ervan weer in evenwicht te brengen. De crèmes worden onmiddellijk opgenomen zonder een olieachtig residu achter te laten, en de normale biologische functie van de huidademhaling wordt niet beïnvloed. Ze bieden een essentiële bron van energie, zuurstof en voedingsstoffen voor de huid. Door de unieke wijsheid van de natuur te combineren met een innovatief concept en de nieuwste technologische ontwikkelingen, zijn deze producten ontworpen om uw huid te verzorgen met de perfecte combinatie van wetenschap en natuur.

WETENSCHAPPELIJKE INNOVATIE VOOR HUIDVERZORGING GEÏNSPIREERD DOOR DE DODE ZEE

Het merk Premier by Dead Sea is ontwikkeld door 's werelds meest vooraanstaande wetenschappers en maakt gebruik van de unieke eigenschappen van de Dode Zee om hoogwaardige huidverzorging te leveren. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben ontdekt dat Premier by Dead Sea de glans van hun huid kan herstellen, zoals de legendarische Cleopatra.

Anders dan ooit tevoren levert Premier by Dead Sea resultaten op die alle soorten mensen verbazen en boeien. De geavanceerde formuleringen kunnen tekenen van veroudering verminderen, verschillende huidaandoeningen behandelen, de huidtextuur gladder maken en zelfs de algehele gezondheid verbeteren, inclusief chronische pijn. Dankzij een alliantie tussen natuurlijke wonderen en baanbrekende wetenschappelijke ontwikkelingen is Premier by Dead Sea wereldwijd gepositioneerd als het referentiemerk voor huidverzorging op basis van de Dode Zee.